Els PINS BTT
La primera foto dels PINS BTT al lloc a on va començar tot: Escola Els Pins de Barcelona.
Descobrint rutes noves
Aquí tenim a Sergi a -1ºC enmig del Parc de Collserola amb pantaló curt. Un valent!
Gaudint de les noves rutes
No només ens agrada pedalar. També assaborir els paisatges que anem descobrint.
Portals 2014
Sergi Bofill, Toni, Miguel i Davide a un avituallament de la Portals 2014.
Grup quasi al complet
Trobada a Collserola amb gran part de l'equip. D'esquerra a dreta: Valentín, Jose, Miguel, Toni, Pep, Sergi Moncho, Davide i Sergi Bofill.
Punxades i treball en equip
A l'equip hi ha un constant debat: càmera o tubeless? A la foto Davide convida a Miguel a passar-se al grup dels de càmera. Toni no pot deixar de riure veient la cara de Davide.
Sergi estrena bici
Sergi Bofill mostrant ben orgullós la seva nova xicota: un tros de MMR. La Mola Mola i Remoooola!
Sergi Bofill disfressat d'heroi
Captura increïble d'un dels moments èpics viscuts per Sergi a la 1ª edició de la 5 Pics de Begues 2014. Un gran campió! Com a company i persona no té preu aquest noi.
Sortides nocturnes
Gaudim força de la nit al Parc de Collserola explorant camins i corriols diversos. Gaudim com nens enmig de la foscor i la pau que ens ofereix el bosc de nit.
Davide Top Model
Il bambino de la Padova ens mostra el seu millor perfil. Un crack de la bici i millor persona el nostre company italià.
La família creix
Nous companys van provant de compartir una jornada de pur BTT amb els Pins BTT. A la foto d'esquerra a dreta ens trobem amb Valentín, Robert, Oeds, Toni, Sergi Bofill i Guillem.
Els 3 Mosqueters
Sergi Bofill, Miguel i Toni. Tres amics amb mil batellates que explicar dels PINS BTT. I les que en queden ...
Pins BTT en Cabrerès 2014
En la foto David, Alberto i Ignacio posant com si mai haguessin trencat un plat a un avituallament de la prestigiosa prova del calendari BTT. Esperant la butifarra ...
Corriol man
El màquina baixant corriols i baixades impossibles. Detall de l'arribada a l'arribada de la Garraf Extrem 2014. També fa les funcions d'assistència mecànica. Un crack com a ciclista, mecànic i persona.
Albert el derrapador
Ningú fa derrapar la bici com ell. Amant confés de les baixades, sempre saps a on és per les seves clàssicques derrapades. Crack!
Equip femení Pins BTT Women
Les noies també tenen protagonisme a Pins BTT. De vegades fem sortides tots plegats i ens ho passem d'allò més bé.
Esmorzars a l'alçada
Sempre diem a Pins BTT que el millor del BTT és l'esmorçar final després d'una bona jornada de mountain bike. I ens ho prenem molt i molt seriossament. Aquí Albert demostrant-ho.
Sortim d'hora i amb fred si cal
Aprofitem al màxim la jornada de BTT, matinant el que calgui i amb qualsevol condició climàtica. Aquí veiem a Toni, Ignacio i Sergi amb cara de son i una mica de fred. Quins cracks!
show sidebar & content

PINS BTT Barcelona

ORÍGENS

PINS BTT neix a Escola Els Pins de Barcelona. Sóm originals, no trobeu? Un bon dia vam començar a xerrar d’aficions i ens vam adonar que teníem una en comú molts de nosaltres: la bici! I més en concret la bicicleta de muntanya (BTT).

A partir d’aleshores, no vam trigar gaire en començar a organitzar sortides pel gran pulmó de què disposem a Barcelona i el tenim ben a prop nostre: el Parc de Collserola. A l’apartat de curses, es pot fer un cop d’ull a curses BTT que fem al llarg del territori nacional.

PARES AMANTS DEL BTT

Sí, efectivament. Si hem constituït un club ciclista a una escola, no ens queda una altra que ser pares. Som pares de diverses edats, però en el que coincidim tots és en el nostre esperit jove i aventurer.

Fins que els nostres fills no ens pas jubilin i haguem de penjar la bicicleta, continuarem gaudint de la natura tot pedalant per indrets salvatges. Gaudim de rutes BTT, especialment de cap de setmana, per Barcelona i arreu de Catalunya(fins i tot a fora). Això no vol dir que no admetem al club a cap persona que no sigui pare o mare. A partir de 18 anys tothom serà benvingut!

T’HI APUNTES?

Ets home, dona, solter(a), casat(da), separat(da), amb fills o sense fills? I el més important: t’agrada tant o més que a nosaltres la bici de muntanya? Llavors a PINS BTT et convidem a formar part del nostre equip. NO es necessita cap quota d’inscripció ni similar. Només ganes de compartir amistat amb gent que gaudeix com tu del mountain bike.

Ens ho passarem molt bé! Posa’t en contacte amb nosaltres i aviat estarem pedalant plegats. Som-hi!

Esmorzars a l
Esmorzars a l'alçada
Sempre diem a Pins BTT que el millor del BTT és l'esmorçar final després d'una bona jornada de mountain bike. I ens ho prenem molt i molt seriossament. Aquí Albert demostrant-ho.
Sortim d
Sortim d'hora i amb fred si cal
Aprofitem al màxim la jornada de BTT, matinant el que calgui i amb qualsevol condició climàtica. Aquí veiem a Toni, Ignacio i Sergi amb cara de son i una mica de fred. Quins cracks!